Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070-3545505
  • info@leuvass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  070-3545505

Over Ons

Met een groep zeer betrokken medewerkers wordt gewerkt aan een optimale dienstverlening voor cliënten.

U kunt rekenen op deskundige adviezen en een perfecte behartiging van uw belangen. Altijd voorzien van een persoonlijke toelichting en een goed onderbouwd advies. Want Leuvass Assurantiën investeert graag in langdurige relaties.

Persoonlijk contact 

Bij Leuvass Assurantiën staat het persoonlijke contact met u voorop. U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Voor uw verzekeringen, pensioen of hypotheek, voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies of voor het regelen van uw schade.

Sterke positie

Sinds enkele jaren zijn wij onderdeel van het assurantiebedrijf Eijgendaal & van Romondt in Den Haag.  Dit  kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren van Nederland. Door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis.

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

 

Contact

Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.